Samenwerkingen

Noest & Roest | Noest & Roest ontwerpt en maakt meubels. Deze hebben een uniek karakter en ademen natuur.

LocalWise werkt samen met Jos Brinkman van Noest & Roest om ecologische toilethokjes te ontwerpen, vermarkten en installeren.


Schone: Tuin, Landschap, Ecologie | is het ontwerpbureau van Daan Schöne, Daan houdt zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en beheren van tuinen en openbare ruimtes

LocalWise werkt samen met Daan Schöne in innovatieve projecten waarbij mens en tuin met elkaar verbinden. We samen het Biomeiler project gerealiseerd.


Liesbeth Stoker | Samen tastbare activiteiten, producten en voorzieningen ontwikkelen op scholen, in buurten en in organisaties en bedrijven die inspireren en helpen om duurzamer en socialer te leven. In opdracht en op eigen initiatief.

Liesbeth Stoker verzorgt de communicatie in innovatieve projecten waarbij mens en natuur bijelkaar komen. We samen het Biomeiler project gerealiseerd.


NL Innovators | NL Innovators zorgt voor de juiste samenwerking tussen ondernemers, studenten, experts en bedrijven.

LocalWise heeft samen met Greald Henstra van NL innovators en studenten van de Hanze Hoge School het concept van ecologische toiletten op festivals verder ontwikkelt.


De Helleborus | Gewoon lekker doen! Onze boerderij in het schitterende Engelbert biedt elke dag en elk seizoen talloze mogelijkheden om samen te werken aan innovatieve.

LocalWise organiseert samen met de De Helleborus workshops en andere activiteiten, tevens hebben verschillende innovatieve object geplaatst.


Tuin in de Stad | Een laatste rafelrand die is opgebloeid door de spontane energie van een groeiende groep mensen. Naast de verkoop van planten organiseren wij activiteiten gerelateerd aan het tuinieren of de tuin zelf. Er is ook de ShareShop voor OnsBasisinkomen.

LocalWise heeft verschillende innovatieve technieken geplaatst bij Tuin in de Stad. Daarmee is het een rijke experimenteer plek geworden om nieuwe producten op de markt te brengen.


De Godin | De Godin verkoopt zaden & boeken over eetbaar landschap. Tevens geven zij adviezen en workshops over eetbare wilde planten, (pre)historische groenten en permacultuur

LocalWise organiseert samen met de Godin workshops en andere activiteiten


partners wecfWomen in Europe for a Common Future – WECF is een netwerk van ruim 150 vrouwen- en milieuorganisaties in veertig landen in West en Oost- Europa, Kaukasus en Centraal-Azië die gezamenlijk werken aan duurzame ontwikkeling, bescherming van gezondheid en milieu en armoedebestrijding.

Fedde Jorritsma heeft 4 jaar voor het WECF gewerkt in Centraal Azië. Wij werken nogsteeds regelmatig samen in projecten op consultancy basis. 


 

Alleen ga je snel, samen kom je ver!

Zie je mogelijkheden om samen te werken? Dan horen we dat graag.