Verhuur compost-toiletten

Een unieke toilet-ervaring!

Wat wij bieden:

  • Een kringlooptoiletwagen (2 toiletten waarvan 1 met urinoir), kringlooptoilethokjes (3 toiletten), pistro’s (2 tot 12 urinoirs voor mannen)
  • Handwas voorziening
  • Ecologisch toiletpapier
  • 100% hergebruik van de opgevangen producten
 • Infotainment voor uitleg en inspiratie

Tarieven

De tarieven voor verhuur onder eigen beheer zijn:

Toiletwagen (2 units, waarvan 1 met urinoir)

 • 1 dag €250,-; Weekend of midweek €350,-; een week €450,-
 • Vervoerskosten € 0,50 cent per km vanaf Groningen
 • Inclusief ecologisch WC-papier, handwasfaciliteiten en schoonmaakmiddelen

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Cabines (3 units)

 • Plaatsing €350,- (incl. op- en afbouw), daarna €90,- per dag;
 • Vervoerskosten € 0,50 cent per km vanaf Groningen
 • Inclusief ecologisch WC-papier, handwasfaciliteiten en schoonmaakmiddelen

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Beheer

Indien gewenst kunnen we zorgen voor dat de toiletten tijdens het gebruik worden schoonmaakt en het wc-papier / zaagsel tijdig wordt bijgevuld. We vragen hiervoor 15 euro per uur (exclusief btw).

Infotainment

Naast toiletvoorzieningen kunnen we het publiek bewust maken van de kringlopen van onze behoeftes met een informatie-stand. Hiervoor vragen we 25 euro per uur (exclusief BTW).

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarde voor verhuur

Wat doen wij met de toiletproducten?

De producten worden verwerkt in een zogenaamde biomeiler. Een composteringsproces zorgt voor temperaturen tussen 50 en 90 graden Celsius waardoor ziekteverwekkers geëlimineerd worden. De toiletproducten worden samen met houtsnippers aan de biomeiler toegevoegd. De warmte die vrijkomt wordt gebruikt om een gebouw te verwarmen. Als de biomeiler na 2 jaar is uit gebroeid gaat de compost terug naar het land. LocalWise en Econiers zijn verder aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om het compost terug in de kringloop te brengen. Zo oogsten we niet alleen van het land maar brengen we ook weer iets terug.

Lees hier meer over de biomeiler.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Full Color Festival in Kampen

Op 16 mei 2015 stond LocalWise met ecologische toiletten op het full-color festival in Kampen. Om 9:00 kwamen we aan in Kampen. Binnen 2 uurtjes stonden ze dan, strategisch opgesteld voor de chemische toiletten. De mannen konden in het stro plassen, de zogenaamde pistro’s.

Ecologische toiletten Magneet Festival 2013

We (LocalWise & Mobiation) hebben urine-gescheiden droge toiletten gebouwd op het Magneet Festival 2013, een kleinschalig experiment om het ecologische toilet-faciliteiten aan te bieden op festivals . Hierbij hebben we waardevolle ervaring opgedaan en geloven dat ecologische toiletten een realistische optie om de chemische, stinkende toilethokjes te vervangen. We hebben 2 toilet eenheden geplaatst voor

Lees meer…